In verband met de snelle ontwikkelingen bij ons groeiende bedrijf Langemaat Ontwikkeling & Techniek, melden wij u graag het volgende:
Wij zullen deelnemen aan de Expopharm in Düsseldorf en zijn aanwezig met twee van onze machines die werkend te zien zullen zijn.

Het betreft:

– de Deblimatic L16, de nieuwste versie van onze deblistermachine. Deze is voorzien van een automatische tel- en vulunit met een afwijking van maximaal 0,5%. Door op de link Deblimatic L16 te klikken, kunt u een korte video over deze machine bekijken.

– de Deboxmatic L17, de jongste telg van de familie en de eerste machine die volledig automatisch medicijndoosjes uitpakt. Hierbij worden de blisters gescheiden van het doosje en de bijsluiter. Door op de link Deboxmatic L17 te klikken, kunt u een korte video over deze machine bekijken.

Beursgegevens:
Naam : Expopharm 2017
Plaats : Dusseldorf, Duitsland
Data : woensdag 13 t/m zaterdag 16 september 2017
Stand : Hal 5/L20

Wij nodigen u graag uit om onze stand op de Expopharm te bezoeken voor een demonstratie van onze nieuwe machines.

Our company, Langemaat Ontwikkeling & Techniek, is growing fast and we are pleased to inform you about the latest developments. We will have a stand at the Expopharm exhibition in Düsseldorf, Germany, that will take place next week.

(meer…)

In verband met de snelle ontwikkelingen bij ons groeiende bedrijf Langemaat Ontwikkeling & Techniek, melden wij u graag het volgende:
Wij zullen deelnemen aan de Expopharm in Düsseldorf en zijn aanwezig met twee van onze machines die werkend te zien zullen zijn. (meer…)